• Різне

    Візи. Оформлення віз в Одесі, шенгенська віза, документи для візи, «Гермес Тревел.

    10.07.2016

    Необхідні документи для отримання туристичної візи Австралії:

    1. закордонний паспорт, дійсний 6 місяців з моменту видачі візи.

    2. всі Ваші попередні закордонного паспорта та їх копії.

    3. 2 фото (на білому фоні на 3.5 4.5 див. 70% обличчя).

    4. копія свідоцтва про одруження/розлучення/смерть, народження дітей – завірити нотаріально.

    5. копія внутрішнього паспорта (всіх сторінок).

    6. анкетні дані

    7. довідка з місця роботи:

    на фірмовому бланку з зазначенням займаної посади, окладу, адреси, телефону і коду ОКПО підприємства, з підписом директора і головного бухгалтера. У довідці обов’язково вказується з якої дати Ви прийняті на роботу, обов’язково фраза про те, що на час відпустки оклад і посаду зберігається і фраза, що довідка видана за місцем вимоги.

    приватні підприємці надають:

    — копію свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця, завірена нотаріально;

    — копія патенту про сплату єдиного податку, завірена нотаріально;

    — квитанції з податкової інспекції про сплату податків;

    — довідка про доходи за останній квартал з податкової інспекції;

    — копія договору оренди робочого приміщення (офісу, торгової точки і т. д.);

    — копії ліцензій, сертифікатів на види діяльності (якщо є).

    8. довідка з банку, виписка про стан банківського рахунку, копія банківської картки.

    9. для дітей до 18 років – копія свідоцтва про народження, копія внутрішнього паспорта та закордонних паспортів батьків (при наявності), довідка з місця навчання, довідка від особи, що оплачує поїздку. Якщо дитина їде з одним з батьків + нотаріально завірений дозвіл від батька у двох примірниках;

    10. для пенсіонерів – копія пенсійного посвідчення, довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії, довідка з місця роботи заява від спонсора або виписка з особового рахунку (всі документи, що підтверджують платоспроможність).

    11. для студентів та школярів довідка з місця навчального закладу з печаткою, довідка з роботи і заяву спонсора, копія студентського квитка, будь-які наявні дипломи і сертифікати про отримання відповідної освіти).

    12. бронювання авіаквитка або копія квитка.

    13. страховка (покриття не менше 50 000 дол. США).

    Крім цього, можна надати:

    Документи, що підтверджують наявність майна:

    — копія договору про купівлю квартири, будинку, дачі;

    — копії документів про приватизацію житла;

    — копії документів, що підтверджують володіння землею, садовою ділянкою, машиною, гаражем і т.д.

    Документи, що підтверджують, що у Вас на Україні залишаються прямі родичі:

    — копії свідоцтв про народження дітей;

    — копію свідоцтва про укладення шлюбу.

    Копії реєстраційних документів Вашого підприємства (якщо Ви володієте власним бізнесом):

    — установчі, реєстраційні, фінансові;

    — діючі договори і контракти;

    — реклама, зразки продукції і т. п.

    Можна надати будь-які інші документи або відомості, які, на Вашу думку, можуть мати відношення до заяви.

    В інтересах заявника надати якомога повнішу інформацію, так як після подачі комплекту в Посольство, додатково документи не приймаються.

    Увага. Всі документи, надані російською або українською мовою повинні бути перекладені на англійську мову і завірені в бюро перекладів.

    Короткий опис статті: оформлення шенгенської візи документи Як оформити Шенген візи в Одесі, багаторазові шенгенські візи недорого. Які документи потрібні для оформлення візи. Зробити Шенген візу в Одесі, Ціни. Потрібна віза — Дзвоніть (0482) 32-87-14 візи, оформлення віз, оформлення віз в Одесі, Шенген візи, як оформити візу, документи на візи, віза без особистої присутності, оформити мультивізу, шенген, вартість віз, ціни шенген, ціни оформити візи, віза

    Джерело: Візи. Оформлення віз в Одесі, шенгенська віза, документи для візи — «Гермес Тревел»

    Також ви можете прочитати