Візи. Оформлення віз в Одесі, шенгенська віза, документи для візи, «Гермес Тревел.

10.07.2016

Необхідні документи для отримання туристичної візи Австралії:

1. закордонний паспорт, дійсний 6 місяців з моменту видачі візи.

2. всі Ваші попередні закордонного паспорта та їх копії.

3. 2 фото (на білому фоні на 3.5 4.5 див. 70% обличчя).

4. копія свідоцтва про одруження/розлучення/смерть, народження дітей – завірити нотаріально.

5. копія внутрішнього паспорта (всіх сторінок).

6. анкетні дані

7. довідка з місця роботи:

на фірмовому бланку з зазначенням займаної посади, окладу, адреси, телефону і коду ОКПО підприємства, з підписом директора і головного бухгалтера. У довідці обов’язково вказується з якої дати Ви прийняті на роботу, обов’язково фраза про те, що на час відпустки оклад і посаду зберігається і фраза, що довідка видана за місцем вимоги.

приватні підприємці надають:

— копію свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця, завірена нотаріально;

— копія патенту про сплату єдиного податку, завірена нотаріально;

— квитанції з податкової інспекції про сплату податків;

— довідка про доходи за останній квартал з податкової інспекції;

— копія договору оренди робочого приміщення (офісу, торгової точки і т. д.);

— копії ліцензій, сертифікатів на види діяльності (якщо є).

8. довідка з банку, виписка про стан банківського рахунку, копія банківської картки.

9. для дітей до 18 років – копія свідоцтва про народження, копія внутрішнього паспорта та закордонних паспортів батьків (при наявності), довідка з місця навчання, довідка від особи, що оплачує поїздку. Якщо дитина їде з одним з батьків + нотаріально завірений дозвіл від батька у двох примірниках;

10. для пенсіонерів – копія пенсійного посвідчення, довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії, довідка з місця роботи заява від спонсора або виписка з особового рахунку (всі документи, що підтверджують платоспроможність).

11. для студентів та школярів довідка з місця навчального закладу з печаткою, довідка з роботи і заяву спонсора, копія студентського квитка, будь-які наявні дипломи і сертифікати про отримання відповідної освіти).

12. бронювання авіаквитка або копія квитка.

13. страховка (покриття не менше 50 000 дол. США).

Крім цього, можна надати:

Документи, що підтверджують наявність майна:

— копія договору про купівлю квартири, будинку, дачі;

— копії документів про приватизацію житла;

— копії документів, що підтверджують володіння землею, садовою ділянкою, машиною, гаражем і т.д.

Документи, що підтверджують, що у Вас на Україні залишаються прямі родичі:

— копії свідоцтв про народження дітей;

— копію свідоцтва про укладення шлюбу.

Копії реєстраційних документів Вашого підприємства (якщо Ви володієте власним бізнесом):

— установчі, реєстраційні, фінансові;

— діючі договори і контракти;

— реклама, зразки продукції і т. п.

Можна надати будь-які інші документи або відомості, які, на Вашу думку, можуть мати відношення до заяви.

В інтересах заявника надати якомога повнішу інформацію, так як після подачі комплекту в Посольство, додатково документи не приймаються.

Увага. Всі документи, надані російською або українською мовою повинні бути перекладені на англійську мову і завірені в бюро перекладів.

Короткий опис статті: оформлення шенгенської візи документи Як оформити Шенген візи в Одесі, багаторазові шенгенські візи недорого. Які документи потрібні для оформлення візи. Зробити Шенген візу в Одесі, Ціни. Потрібна віза — Дзвоніть (0482) 32-87-14 візи, оформлення віз, оформлення віз в Одесі, Шенген візи, як оформити візу, документи на візи, віза без особистої присутності, оформити мультивізу, шенген, вартість віз, ціни шенген, ціни оформити візи, віза

Джерело: Візи. Оформлення віз в Одесі, шенгенська віза, документи для візи — «Гермес Тревел»

Також ви можете прочитати