Віза в Естонію від 105 €, оформлення естонської візи Шенген для

29.06.2016

Шенгенська віза в Естонію

Країни Прибалтики входять в зону Шенгену, тому оформлення візи здійснюється таким же чином, як отримання будь-якої іншої шенгенської візи.

Що включено у вартість:
Фото естонської візи:

Список необхідних документів:

Для оформлення шенгенської візи в Естонію росіянам необхідно надати заповнену анкету та наступні документи:

  1. закордонний Паспорт, термін дії якого закінчується не раніше ніж через 3 місяці після запланованого повернення
  2. Старий закордонний паспорт, що містить візи (якщо є)
  3. 2 кольорових фото 3,5х4,5 на білому фоні, розмір особи — 30-34мм (зразок )
  4. Довідка з місця роботи (на бланку організації з підписом і печаткою) із зазначенням посади, заробітної плати (зразок )
  5. Ксерокопія паспорта (всіх сторінок, що містять інформацію)
  6. Медична страховка, в надрукованому вигляді, з коридором 15 днів, оригінал

Для непрацюючих і дітей:

  1. Фінансове забезпечення поїздки: довідка з банку про те, що на рахунку є достатньо коштів для здійснення поїздки. Мінімальна вимога — 70 євро на день перебування в Естонії, але не менше 1 000 євро. Термін дії довідки з фінансової установи становить 20 днів.
  2. Документи від поручителя, у разі відсутності можливості підтвердити своє фінансове забезпечення. Поручителем може бути лише близький родич, чиє спорідненість можна підтвердити свідоцтвом про народження чи шлюб.
  3. Довідка з роботи поручителя із зазначенням його заробітної плати, посади і стажу роботи в компанії. Видана і завірена відділом кадрів не більше 20 днів до подачі на візу.
  4. Копія цивільного паспорта РФ, всіх сторінок з відмітками, фотографіями.
  5. Спонсорський лист на ім’я консула Естонії, у вільній формі, віддрукована на принтері.

Діти до 18 років:

  • Оригінал та ксерокопія свідоцтва про народження.
  • Довідка з місця навчання, засвідчена в навчальному відділі не більше 20 днів до подачі на візу.
  • Копія нотаріального дозволу на виїзд дитини в Естонію+Шенген, від невыезжающего батьків або перехресне дозвіл, якщо неповнолітній отримує візу самостійно
  • Довідка з навчального закладу, видана деканатом не більше 20 днів до подачі на візу, із зазначенням форми навчання та курсу.
  • Копія студентського квитка.

    Короткий опис статті: естонська віза документи Допомогу в оформленні шенгенської візи в Естонію. Терміново, без присутності!

    Джерело: Віза в Естонію від 105 € — оформлення естонської візи Шенген для росіян

  • Також ви можете прочитати