Шенгенська віза в будь-яку країну Європи, без передоплат, в чистий паспорт.

04.07.2016

Шенгенські візи

  1. закордонний Паспорт (оригінал) дійсний протягом 6 місяців з моменту виїзду з країни;
  2. За наявності другого діючого закордонного паспорта – копія паспорта з усіма візами, якщо були;
  3. Цивільний паспорт (оригінал);
  4. Копія ідентифікаційного коду;
  5. 2 фото (3,5 х 4,5, 80% обличчя, БІЛИЙ фон);
  6. Страховка на потрібний термін (сума страхування 30 тис євро) або замовити у нас.
  1. 2 фото (3,5 х 4,5, 80% обличчя, БІЛИЙ фон);
  2. Копія свідоцтва про народження;
  3. Копія цивільного паспорта другого з батьків.
  4. Проїзний документ дитини (оригінал) або вклеювання в паспорт одного з батьків;
  5. Нотаріально завірена заява від одного з батьків: «Дозвіл на виїзд дитини в країни Шенгену з іншим батьком» або копія виписки / довідки «Мати-одиначка».

Подача документів здійснюється Вами самостійно у візовому центрі або консульстві з підготовленими нами на відкриття візи документами. Якщо подача відбувається безпосередньо в консульстві, Вам потрібно буде сплатити консула 35 € (70 € якщо термінова) готівкою у євро. При подачі документів через візовий центр оплата консульського збору та візового збору відбувається через банк по квитанції у гривнях.

Отримати шенгенську мульти-візу означає безперешкодно подорожувати практично по всій Європі при чому необов’язково в’їжджати в першу країну, яка відкрила Візу! Ви можете відкрити Візу як у чистий паспорт так і у вже має раніше відкриті Візи.

Шенгенська мультивіза — це віза, відкрита через одну з країн-учасниць Шенгенської угоди, на вибраний період, з можливістю вільного відвідування всіх країн Шенгенської зони та перебування на їх території до 90/180 днів у кожному півріччі. Володар такої мультивізи може в’їжджати і виїжджати з них необмежену кількість разів. Така мультивіза зручна для людей, які часто їздять в Європу по справах або на відпочинок, щоб не стояти кожен раз в черзі і витрачати час на оформлення черговий короткострокової візи перед новою поїздкою.

Види та класифікація віз:

  1. — дата, починаючи з якої діє віза;
  2. — тип даної візи;
  3. — дата, до якої дійсна віза;
  4. — кількість передбачених в’їздів;
  5. — місце, де була видана віза;
  6. — максимальна кількість днів знаходження в країні;
  7. — дата, коли була видана віза;
  8. — номер паспорта одержувача візи;
  9. — прізвище, ім’я одержувача візи;
  10. — мета, з якою віза була видана.

Передбачено різну кількість разів дії візи – від одноразового і дворазового до мультивізи і довгостроковій.

Власник одноразової візи може без перерв перебувати в країні весь термін, передбачений цим дозволом (максимум 90 днів).

Видача короткострокової візи передбачає знаходження в державі до 90 днів за час до півроку (180 днів), при цьому півроку відраховують з дня, коли була перетнута Шенгенська кордон. Важливо не перевищувати норму 90-денного перебування в Шенгені протягом півроку, незважаючи на кількість поїздок.

Право багаторазового візиту в 1 або більше держав Шенгену дає багаторазова віза. З першого дня прибуття за наступні 6 місяців максимально допустимий загальний термін перебування в країні, безперервний або в кілька візитів – 90 днів. Мають досить переконливі гарантії багаторазова віза може бути видана на строк 6 місяців — 5 років.

Тривале перебування у певній державі (максимум 180 днів з півроку) забезпечує довгострокова віза. Отримання таких віз в різних державах регламентована по-різному. Максимальний термін дії довгострокової візи (або категорії D) – 1 рік. По країнах Шенгенської зони громадяни держав Шенгенської угоди можуть переміщатися з національними візами 3 місяці на півроку. Таке рішення було прийнято ЄС в 2010 році.

Візи поділяються за принципом дії на:

  • «аеропорт» (віза категорії «А») – дозвіл перебувати лише в транзитній зоні аеропорту;
  • «транзит» (віза категорії «В») – дозвіл на транзитний проїзд по території держави з перебуванням максимум 5 днів;
  • «туристична», а також «бізнес» (віза категорії «C») — дозвіл перебувати в межах держави протягом обумовленого часу, переміщатися в Шенгенській зоні;
  • «національна» (вона ж віза категорії «D») – дозвіл на довгострокове перебування в видав її державі, на транзитне пересування в країнах ЄС.

Віза З підрозділяється на:

  • Візу C1 – дозвіл в’їзду на період до 30 діб,
  • Візу С2 – на період 31-90 днів,
  • Візу С3 – дозвіл на багаторазовий в’їзд, перебування до 90 днів півріччя (зазвичай – 1-літній дія),
  • Візу С4 – практично аналог С3, максимальний термін дії 5 років

Важливо враховувати терміни дії віз, перебування в державах, сумарний час, проведений в країнах Шенгену.

Короткий опис статті: шенген віза документи Шенгенська віза в чистий паспорт без проблем і турбот. Подача без присутності, без передоплати. Гарантія результату 100%, кращі ціни в Україні. Шенгенська віза шенген в чистий паспорт, шенгенська віза, без передоплати, шенген без пресуствия

Джерело: Шенгенська віза в будь-яку країну Європи — без передоплат, в чистий паспорт.

Також ви можете прочитати