• Різне

    Необхідні документи . Visa Management Service

    29.06.2016

    Необхідні документи

    Документи на туристичну візу

    Документи на ділову візу

    Документи на транспортну візу

    Документи на студентську візу

    Документи на робочу візу

    Документи на транзитну візу

    Хто може подавати документи

    Заявку на отримання візи в Італію в наш Центр можуть подавати:

    • російські громадяни за винятком громадян, зареєстрованих в Санкт-Петербурзі, Мурманську, Пскові, Архангельську, Вологді, Великому Новгороді і відповідних областях, а також Республіці Карелія. Вони подають документи на отримання італійської візи в Візовий центр Італії в Санкт-Петербурзі!

    • іноземним громадянам необхідно надати документи, які підтверджують легальне перебування у Російської Федерації.

    Інформуємо Вас про те, що, крім Консульського збору та додаткових послуг, після подачі документів на візу Вам доведеться оплатити послуги Візового Центру. З вартістю послуг Ви можете ознайомитися тут .

    Якщо пакет документів був прийнятий, доповнювати його якимись документами не можна.

    Настійно рекомендуємо здавати ксерокопії або нотаріально завірені копії документів. При подачі мати при собі оригінали відповідних документів!

    Увага! Документи на оформлення візи подаються до Візового Центру не раніше ніж за 90 днів до початку запланованої поїздки.

    Якщо у Вас вже є діюча Шенгенська віза, то запитувана Шенгенська віза в Італію може бути відкрита з наступного дня після завершення діючої візи.

    Увага! Щоб Ваші документи були опрацьовані в максимально стислі терміни, необхідно:

    • Використовувати тільки бланки, що відповідають прийнятим стандартам. Їх можна знайти в розділі «Формуляри». Бланки повинні бути повністю заповнені і підписані.

    • Якщо до від’їзду в Італію Ви плануєте ще одну подорож або Вам необхідно вилетіти раніше і потрібна віза до певного терміну, ми настійно рекомендуємо прикладати до основного пакету документи, що підтверджують терміновість Вашої поїздки: копія квитка, бронь в готелі країни відвідування і т. п.

    • Шенгенська віза повинна бути видана Консульством країни, що є основною країною відвідування в рамках однієї поїздки. Якщо Ви плануєте відвідати кілька країн Шенгену, подавати заяву на оформлення візи треба в Консульство тієї країни, де Ви будете перебувати більшу кількість днів. Якщо Ви плануєте провести рівну кількість днів у різних країнах Шенгену, візу слід запитувати у Консульстві тієї країни, яка буде першою країною відвідування.

    • З собою необхідно мати анульовані або з простроченим строком дії закордонного паспорта з візами за останні два роки (оригінал та/або копія).

    • Звертаємо Вашу увагу на те, що Генеральне Консульство залишає за собою право запросити додаткові документи.

    Короткий опис статті: документи необхідні для візи Документи на туристичну візу Документи на ділову візу Документи на транспортну візу Документи на студентську візу Документи на робочу візу Документи на

    Джерело: Необхідні документи | Visa Management Service

    Також ви можете прочитати