• Різне

    Італія. Віза, Гарант

    29.06.2016

    ВІЗА — Гарант Візи — оформлення, допомога, консультації. (В Шенген без проблем)

    Віза в Італію
    Віза в Італію

    Італія — держава на середземноморському узбережжі Європи, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідин Італії з метою туризму, бізнесу чи на запрошення родичів/друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т. п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від типу візи, яку ви хочете отримати. Для уникнення помилок при зборі необхідних для отримання візи документів — зверніться до професіоналів!. які грамотно допоможуть вам оформити всі документи.

    Вартість візи в Італію

    * При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки

    — Додатково оплачується Консульський збір та послуги візового центру

    Загальні документи для отримання візи в Італію

    • закордонний Паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт )
    • Всі дійсні закордонні паспорти, термін дії яких закінчився, в оригіналі та копії, за умови що вони є у заявника
    • Копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
    • Дві кольорові фотографії 3,5х4,5 (дитини, який їде у тому числі), матові, без кутів і овалів, на світлому фоні, особа 80% кадру — можна зробити у нас в офісі (50 грн.) .
    • Анкетні дані (дом./моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджаючого (навіть якщо це дитина, вписана у паспорт батьків). Анкета заповнюється італійською або англійською мовами.
    • Страховка (можна виписати у нас в офісі)
    • Доказ фінансового благополуччя:
      • Дорожні чеки або
      • Банківська гарантія або
      • Виписка з поточного банківського рахунку разом з копією банкомат-картки або кредитної картки.
    • Свідоцтво про шлюб / розлучення.

    Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

    • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса, телефон); + друк і підписи
    • копія трудової книжки, завірена підприємством + оригінал трудової книжки;

    Для приватних підприємців:

    • свідоцтво про реєстрацію
    • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

    Для студентів або школярів:

    • довідка з місця навчання та залікова книжка
    • копія студентського квитка

    Додаткові документи для туристів на своєму авто:

    • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
    • поліс транспортного страхування відповідальності автовласника за шкоду, заподіяну іншими учасниками дорожнього руху – «green cart» (можна виписати у нас в офісі)
    • Всі інші документи в точності зазначені вище.

    Примітка:

    Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити вас на співбесіду.

    Короткий опис статті: віза італія документи

    Джерело: Італія / Віза — Гарант

    Також ви можете прочитати