Італія. Віза, Гарант

29.06.2016

ВІЗА — Гарант Візи — оформлення, допомога, консультації. (В Шенген без проблем)

Віза в Італію
Віза в Італію

Італія — держава на середземноморському узбережжі Європи, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідин Італії з метою туризму, бізнесу чи на запрошення родичів/друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т. п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від типу візи, яку ви хочете отримати. Для уникнення помилок при зборі необхідних для отримання візи документів — зверніться до професіоналів!. які грамотно допоможуть вам оформити всі документи.

Вартість візи в Італію

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки

— Додатково оплачується Консульський збір та послуги візового центру

Загальні документи для отримання візи в Італію

  • закордонний Паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт )
  • Всі дійсні закордонні паспорти, термін дії яких закінчився, в оригіналі та копії, за умови що вони є у заявника
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Дві кольорові фотографії 3,5х4,5 (дитини, який їде у тому числі), матові, без кутів і овалів, на світлому фоні, особа 80% кадру — можна зробити у нас в офісі (50 грн.) .
  • Анкетні дані (дом./моб. телефон, будинок. адреса, робочий телефон та адреса). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджаючого (навіть якщо це дитина, вписана у паспорт батьків). Анкета заповнюється італійською або англійською мовами.
  • Страховка (можна виписати у нас в офісі)
  • Доказ фінансового благополуччя:
    • Дорожні чеки або
    • Банківська гарантія або
    • Виписка з поточного банківського рахунку разом з копією банкомат-картки або кредитної картки.
  • Свідоцтво про шлюб / розлучення.

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса, телефон); + друк і підписи
  • копія трудової книжки, завірена підприємством + оригінал трудової книжки;

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Для студентів або школярів:

  • довідка з місця навчання та залікова книжка
  • копія студентського квитка

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності автовласника за шкоду, заподіяну іншими учасниками дорожнього руху – «green cart» (можна виписати у нас в офісі)
  • Всі інші документи в точності зазначені вище.

Примітка:

Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити вас на співбесіду.

Короткий опис статті: віза італія документи

Джерело: Італія / Віза — Гарант

Також ви можете прочитати